Ženstvenost, elegancija i bezvremenski stil – Yalea naočale

07.11.2023.

U našoj ponudi našao se 100% ženski brend naočala u koji smo se zaljubili i zbog dizajna, ali i zbog priče u pozadini samog brenda.

Cilj i misija Yalea brenda je promicati suvremene žene podupirući njihovu slobodu izbora te potičući njihov talent. Bezvremenski, elegantan i ženstven brend inspiriran je jakim ženama i njihovom jedinstvenom ljepotom.

Dizajn Yalea kolekcije teži uokviriti žensko lice bez prikrivanja, a opet dodati mu dozu sofisticiranosti I naglasiti prirodnu estetiku. Yalea nadilazi modu i vrijeme kako bi potaknula snagu i samopouzdanje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti.

Modeli Yalea naočala nose žensko ime istaknuto na unjutrašnjoj strani krila, dajući na taj način počast ženama različitog podrijetla, kulture i godina. Dioptrijski okviri su od visokokvalitetnih materijala u acetate i metalu sa zanimljivim detaljima i bojama koje laskaju svakom tipu lica.

Istražite kolekciju u našim poslovnicama, posebno u poslovnici Gajnice gdje smo izdvojili najnoviju kolekciju te pronađite svoje idealne naočale.