Jeste li spremni za lude Black week popuste?

17.11.2023.

Ludnica Black Friday popusta je krenula još početkom mjeseca, no kod nas je već tradicionalno rezervirana za tjedan kada Black Friday zapravo pada, a to je četvrti petak u studenom.

Pripremili smo vam super popuste do -40% na sunčane naočale i dioptrijske okvire (izuzev brenda Lindberg koji je -20%; Face a Face i Blackfin su -30%, a ostvaruje se uz Luna spray za čišćenje naočala ili uz kupnju naočalnih leća), -20% popusta na naočalne leće i kontaktne leće (lager dostupan u poslovnicama) te -30% na lančiće za naočale.

Uz ponudu koju svakodnevno nadopunjujemo novim kolekcijama vjerujemo da ćete pronaći i više od onoga što tražite tako da ugrabite priliku na vrijeme!

Moguća je i besplatna kontrola dioptrije za naše kupce, uz prethodni dogovor.

Ponuda traje od 20.11.2023. do 25.11.2023. Popusti se ne zbrajaju, a sve detalje potražite na licu mjesta u poslovnicama.

U tijeku Black week-a isto ćete pronaći i u našem web shopu, a popuste možete iskoristiti uz kod BLACKLUNA30 za -30% na Face a Face dioptrijske okvire i sunčane naočale te uz kod BLACKLUNA40 za -40% na sve ostale brendove dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, izuzev Outlet ponude. Online možete kupovati na Black week popustu od 20.11.2023. pa sve do ponedjeljka 27.11.2023. u ponoć.

Napomena za online kupnju – zbog povećane potražnje možda nećemo stići odmah ažurirati stanje i dostupnost modela tako da ćemo vas svakako obavijestiti ako nešto nije dostupno i ponuditi rješenje. Naravno, potrudit ćemo se koliko će biti moguće da takvih situacija ne bude.

Za bilo kakve dodatne informacije obratite nam se na našim društvenim mrežama ili na e-mail [email protected].

Black Week Sale here we go!