Eksplozija boja u novoj Blackfin kolekciji

09.11.2023.

Talijanski brend naočala Blackfin ove nas je sezone oduševio bojama, ali i sveukupnim dizajnom nove kolekcije dioptrijskih okvira.

Linija Blackfin One obilježena je savršenim spojem dizajna, tehnologija i boja koje čine osnovu samog brenda. Dizajn okvira je puno jači, domainantniji i boje su eskpresivnije te kombinacije odvažnije. Klasični oblici okvira su izrezani iz cijelog bloka titana te naglašeni mekšim linijama na uglovima i cjelom okviru u odnosu na prijašnju kolekciju.

Sad već poznata Pacific kolekcija upotpunjena je s nekoliko novih modela te upotpunjena odvažnijim bojama koje daju poseban naglasak samom dizajnu. Dizajn okvira je također mekših linija, no i dalje su to bezvrmenski oblici koji nikada ne izlaze iz mode. Pacific okviri su izuzetno lagani i fleksibilni, bez vidljivih spojeva i izrađeni kao i svi Blackfin modeli od vrhunskog titana.


Vrsnost ručne obrade i vrhunski titan od kojeg su okviri izrađeni garantiraju vrhunsku kvalitetu, lakoću i udobnost nošenja Blackfin okvira te moderan estetski dojam uz završni bezvremenski dizajn.

Navratite u naše poslovnice i istražite novu kolekciju, vjerujemo da će vas oduševiti kao i nas.