Zašto Luna Loyalty Club?

08.01.2024.

Vjerojatno ste već primjetili da smo osvježili izgled na internetu novom web stranicom, a s novitetima smo krenuli i po pitanju programa vjernosti te smo se tako i odlučili na Luna Loyalty Club.

Željeli smo da naši klijenti znaju da se njihova vjernost nagrađuje sa posebnim pogodnostima koje imaju skupljajući bodove, ali i 'secret sale' popustima te mnogim drugim ponudama kreiranim posebno za njih. Prijaviti se možete na našoj web stranici i članstvo u našem Luna Loyalty Clubu je isključivo virtualno tj. ne postoji fizička kartica, već su svi podaci na vašem profilu gdje su vam informacije dostupne u svakom trenutku. Novitet je da loyalty bodove možete skupljati kupnjom preko web shopa, ali i u poslovnicama i svi bodovi se zbrajaju na vašem profilu pa tako sve popuste možete koristiti online i u poslovnicama.

Za potrošena 3 EUR skupljate po jedan bod. A detalje pročitajte na Luna Loyalty stranici gdje se možete i registrirati ako već niste.

Od 08.01.2024. do 31.01.2024. imamo posebnu pogodnost za sve Luna Loyalty članove (one koji će to tek postati kao i postojeće) – čak 30% popusta na sunčane naočale i dioptrijske okvire. Popust vrijedi u poslovnicama i za online kupnju. Ne odnosi se na outlet kolekciju te se popusti i ponude ne mogu kombinirati.

Ako više volite online kupnju popust od -30% iskoristite na sunčane naočale i na dioptrijske okvire uz prijavu u Luna Loyalty te uz kod loyalty30 koji upisujete u košarici.

Pridružite se našem Luna Loyalty Clubu i ostvarite dodatne pogodnosti za svoju kupnju!