Vrijeme je za sunčane popuste

29/04/2024

Mjesec svibanj je uvertira u ljetno razdoblje, ali još uvijek kalendarski slavimo proljeće pa smo osmislili sunčane popuste koji će vas sigurno razveseliti.

Da bi uživanje na suncu bilo kompletno, sunčane naočale su nezaobilazan accessoar, ali i medicinsko pomagalo koje će zaštiti vaše oči od štetnih UV zraka te vam omogućiti jasnu, ugodniju sliku na suncu, manje bora oko očiju i trendy dodatak vašem stilu. 😊

Ne propustite od 02.05.2024. do 31.05.2024. do -30% na sunčane naočale (za članove Luna Loyalty Cluba) te na dioptrijske okvire (uz kupnju naočalnih leća). Brendovi Roberto Cavalli, Face a Face, Celine, Lindberg te model Rigaut brenda Sprektre eyewear su na -20% uz iste uvjete kupnje koji su već navedeni.

Hit modeli poznatih brendova, veliki izbor naočala za cijelu obitelj te individualni pristup i stručna usluga temelj su našeg rada i pristupa svakom klijentu. Posjetite nas i opustite se u ugodnom ambijentu naših poslovnica, a mi ćemo se pobrinuti da pronađete savršene naočale za sebe.

Također, u periodu od 02.05.2024. do 30.06.2024. uz kupljene kompletne naočale sa Essilor Transitions naočalnim lećama, poklanjamo jednojakosne naočalne leće s osnovnim zaštitnim slojevima da imate rezervu ili ih možete nekome pokloniti pa napravite naočale obiteljski.

Za online kupnju ne propustite zaviriti u naš web shop te ostvarite popuste uz kod te uživajte u kupnji iz udobnosti svog doma.

Svi detalji čekaju vas u našim poslovnicama. Popusti i ponude se ne zbrajaju i ne odnose se na outlet.