Jesu li progresivne naočale za mene?

09/05/2024

S godinama oko gubi sposobnost prilagodbe te gledanje na blizinu postaje otežano. Događa se da su  vam 'ruke prekratke' što je posebno izraženo kada trebate pročitati nešto sitnija slova, tipkate na mobitelu... Bez obzira nosite li naočale za daljinu ili ne čim se pokaže potreba za naočalama za blizu puno je jednostavnije rješenje nositi jedne naočale koje ne morate svako malo skidati ili stavljati. U priču tada ulaze progresivne naočalne leće koje pokrivaju sve udaljenosti – daljina, blizina i srednja udaljenost - pa nosite jedne naočale od jutra do na večer za sve aktivnosti u danu koje obavljate.

Što su to zapravo progresivne naočalne leće?

To su naočalne leće nastale davne 1959. godine te su do danas doživjele mnoge promjene i poboljšanja i u potpunosti se prilagodile načinu života svakog pojedinca.

Progresivne naočalne leće pružaju oštar vid na daljinu, na srednju udaljenost i na blizinu te pružaju udobnost nošenja cijeli dan. Prate vas u svakidašnjim obavezama prilagođavajući se vašim navikama. Postoji nekoliko varijanti, a s obzirom na vaše potrebe i uz našu stručnu pomoć lako dolazimo do najoptimalnije opcije za vas.

Ako tražite najbolju tehnologiju i živite aktivan život Varilux XR series su rješenje za vas. Stvorene su pomoću umjetne inteligencije i potpuno prilagođene vama, a osiguravaju maksimalnu, trenutnu  oštrinu i jasnoću vida i kada ste u pokretu.

Kao prvi nositelj progresivnih naočalnih leća, uz Varilux Comfort Max naočalne leće maksimalno ćete iskoristiti jednostavnu prilagodbu i cjelodnevnu udobnost jasnog vida. Odličan omjer kvalitete i cijene na prvu daje sve potrebno kako biste odlučno zakoračili u svijet progresivnih naočala.

Nošenje progresivnih naočalnih leća na prvu je malo neobično i ako se imalo dvoumite s odlukom i niste sigurni, Varilux Physio 3.0 super su rješenje jer pružaju vid bez napora u svim aktivnostima, čak i uvjetima slabijeg osvjetljenja i zlatna su sredina po pitanju Varilux progresivnih naočalnih leća.

Nakon što se odlučite za progresivne naočale sigurno ćete im ostati vjerni posebice kada shvatite koliko je život s njima jednostavniji, a dioptrija stabilnija duži niz godina. Također, važno je da odaberete dobar dioptrijski okvir koji će pokrivati i tehničku i estetsku stranu, a još su važnije dobro uzete mjere kako bi progresiv bio maksimalno prilagođen vama.

Uz Essilor garanciju prilagodbe na Varilux leće te Essilor premium garanciju zadovoljstva koje su uz kupnju Varilux progresivnih naočalnih leća automatski uključene u cijenu, našu stručnu uslugu, kontrolu dioptrije i savjetovanje tijekom odabira najboljeg dioptrijskog okvira i vrste progresivnih naočalnih leća šanse za nezadovoljstvo su nikakve.

U našim poslovnicama besplatnu kontrolu dioptrije možete napraviti uz prethodnu rezervaciju termina te dobiti sve potrebne informacije o progresivnim naočalnim lećama koje bi bile krojene prema vašim željama, potrebama, navikama i mogućnostima.

Trenutno je aktualna i ponuda 1+1 gratis za Varilux progresivne naočalne leće tako da je to još razlog više zašto se isplati dati priliku progresivnim naočalnim lećama već danas.