Imamo savršeni poklon za tvoje najdraže

18.12.2023.

Božić je iza ugla i samo što nije stigao, a vrijeme kao da teče dvostruko brže. No, još nije kasno da odaberete najljpše poklone za svoje najdraže. Donosimo vam blagdanski vodič za poklone iz naše ponude. Bistar, jasan pogled je neophodan, pogotvo u današnje digitalno vrijeme, a kod nas ćete pronaći baš sve što vam je za to potrebno.

Kompletne naočale – dioptrijski okvir i naočalne leće. Ponuda dioptrijskih okvira je ogromna, od poznatih, hit brendova i modela naočala do onih pristupačnijih. Jednako tako je i s ponudom naočalnih leća. Voljenu osobu možete kao poklon za blagdane razveseliti novim naočalama tako da je dovedete na besplatnu kontrolu dioptrije u jednu od naših poslovnica i pustiti je da odabere naočale baš po svojem guštu. Trenutno imamo i -25% na dioptrijske okvire uz kupnju naočlanih leća.

Sunčane naočale su jednostavnija varijanta poklona koju možete i sami odabrati već prema vama poznatim željama i stilu drage osobe. Oversized, okvrugle, mačkaste, muške, ženske, dječje, polarizirane naočale... Modela je nebrojeno mnogo kao i boja, a tu su i naše stručne djelatnice čije iskustvo će vam olakšati izbor. Također, uz blagdanskih -25% na sunačne naočale uz kupnju Luna spreja za čišćenje je dodatna pogodnost koju ne treba zanemariti.

Lančići za naočale su poseban hit zadnjih godina. Tanki, deblji, antialergijski, s pozlatom, sa šljokicama, s maramom... potrudili smo se da izbor bude zaista velik i raznolik. Na vama je da odaberete onaj posebni za osobu kojoj bi dobro došao. Osim praktičnosti, većina lančića ima i estetsku funkciju jer se mogu nositi kao ogrlica, narukvica, ukras na torbi, ovisno za koji se dolučite. Najviše smo ponosni na Sunny Cords lančiće koje u Hrvatskoj imamo ekskluzivno mi u ponudi, a ručno su napravljeni. Materijal je nehrđajući čelik koji ima pozlatu kako bi bio otporan na vodu, znoj, parfem, a ukrašeni su prirodnim kamenčićima i mineralima koji im daju elegantan i jedinstven dojam.

Box za naočale je novost u našoj ponudi. Riječ je o ručno izrađenim kutijama za naočale porijeklom iz Italije. Kao i sve kutije u našim poslovnicama u kojima čuvamo naočale i ove su od kvalitetnih materijala i prekrasnog dizajna te u njih stanu troje naočale. Primjerice ako ih imate više u njih složite one koje nosite najčešće kako bi vam bile nadohvat ruke i lakše za kombiniranje. Toliko smo se u njih zaljubili da smo ih morali imati u ponudi. Vjerujemo da im nećete moći odoljeti kao ni osoba kojoj poklonite ovu posebnu kutiju za naočale.

I na kraju ako niste sigurni s kojim poklon biste najbolje prošli, imamo elegantno rješenje – Poklon Bon s kojim sigurno nećete pogriješiti. Možete sami odrediti iznos koji poklanjate, a mi ćemo ga lijepo zapakirati. Osoba koja ga dobije, sigurni smo, znat će odmah na što ga potrošiti. Također, tu su i dodaci za čišćenje i održavanje naočala kao mali znakovi pažnje bilo daih poklanjate samostalno kao set ili uz neki od gore navedenih poklona.