Essilor Eyezen – naočalne leće koje opuštaju vaše oči

25/06/2024

Essilor® Eyezen® leće su optimizirane jednojakosne naočalne leće koje opuštaju vaše oči. Pomažu očima da se lakše nose sa zamorom i napetosti oka, za udobniju svakodnevnicu. Dizajnirane su uzimajući u obzir naše moderno, digitalno okruženje.

Poboljšajte svoj vid u svakodnevnom životu i za vrijeme gledanja u ekrane.

Život je evoluirao, pa zašto ne bi i vaše leće? Zamjenite standardne jednojakosne naočalne leće s Eyezen® lećama kako biste se opustili i zaštitili svoje oči.

 

Postoji više varijanti Eyezen naočalnih leća, a rado ćemo vam sugerirati koje su prave za vas.

Ako tražite nešto više od jednostavne korekcije - Eyezen® Start leće su optimizirane jednojakosne leće dizajnirane za opuštanje i zaštitu vaših očiju, od 12 godina naviše.

Muči vas problem umornih očiju? Eyezen® Boost leće dizajnirane su za osobe koje nose jednojakosne leće i imaju problema s umorom očiju, smanjuju naprezanje očiju, olakšavaju fokusiranje i poboljšavaju čitljivost sitnog teksta.

Eyezen® Kids leće posebno su dizajnirane za djecu između 6 i 12 godina kako bi pružile bolju udobnost vida i zaštitu* i to je najudobnija leća za vaše dijete*.

Jedinstvena tehnologija Eyezen naočalnih leća uzima u obzir dvije referentne točke vida na daljinu i blizinu. Cijela površina leće optimizirana je prema udaljenosti objekta i smjeru pogleda kako bi se osigurala ispravna korekcija, smanjujući aberaciju i izobličenje leće.

Prilagodite svoje oči dinamičnom načinu života i smanjite njihov zamor dok prate vaš tempo ispred ekrana.

Posjetite nas za više informacija i saznajte sve što vas zanima uz mogućnost besplatne kontrole (obavezna rezervacija termina).